Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kakvi psići i mace, ovaj faks tijekom rokova uveo guske ubojice za studente!

MojFaks | Laganini, 07.02.2020.Kakvi psići i mace, ovaj faks tijekom rokova uveo guske ubojice za studente!

Svi znamo da su psi i mace sve popularniji izbor za takozvane antistres prostorije koje neki fakulteti nude studentima koji su pod stresom, osobito tijekom rokova. No, ovo je nešto potpuno drugačije!

Sveučilište u Bantshireu našalilo se na račun svojim "antistres gusaka" koje njihovim studentima pomažu u teškim vremenima polaganja ispita. No, ako ste očekivali neke umiljate, mazne životinjice, prevarili ste se. Kanadske guske iz ove priče zalijeću se na studente koji onda bježe glavom bez obzira, ako uspiju.

...Tko je rekao da psi ne mogu raditi na fakultetu? Sveučilište 'uposlilo' labradore kako bi pomogli studentima smanjiti stres...


Njihova objava nesretnog studenta koji je u silovitom napadu guske završio na tlu izazvala je tisuće komentara i nekoliko destaka tisuća dijeljenja.

...Fakultet osmislio 'sobu sa štencima' za studente pod stresom...
"Uvodimo wellness guske na kampus kako bismo pomogli studentima da se tijekom ispitnih rokova riješe stresa", napisali su uz ove urnebesne fotografije.

...Ovakvog knjižničara još niste vidjeli! Đivo Gundulić ima četiri šape, piše seminare sa studentima i pravi je foto-model...


Neki upozoravaju da je nesretni student očigledno prošao blizu gnijezda čime je izazvao zaštitničko ponašanje guske, drugi se pak šale na račun karaktera Kanađana i kažu da jednom godišnje sav svoj stres prenose guskama zbog čega su one zločeste, a Kanađani jako pristojni.

...Pet friendly studentski domovi u Hrvatskoj? Provjerili smo hoće li studenti ikada moći sa svojim ljubimcima na studij...


"Da, samo padnete na tlo i umrete – nema više ispita, nema više briga", "Samo najjači studenti opstat će na ovom faksu", "Sad se i ja želim upisati na vaš faks", "Nakon ovoga ispiti više uopće ne djeluju strašno", samo su neki od komentara ispod ovih fotografija.

...Krzno na skriptama: Studenti nam pokazali kako izgleda učenje kada imaš kućnog ljubimca – FOTO...


A kako se vi rješavate stresa tijekom rokova?

L.B./foto: Facebook@University of Bantshire


University of BantshireguskeantistresrokoviKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se