Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kupio kapicu u knjižari: Ovaj mladić je živi dokaz – ne morate diplomirati da biste imali promociju

MojFaks | Laganini, 04.06.2018.Kupio kapicu u knjižari: Ovaj mladić je živi dokaz – ne morate diplomirati da biste imali promociju

Mislili ste da je potrebno pohađati fakultet i završiti ga kako biste 'zasjali' u svečanoj halji s kapicom na glavi tijekom promocije? Čini ste da ste se prevarili jer jedan mladić je to savršeno izveo i čak pokupio diplomu, a od fakulteta je odustao još davnih dana.

Mladi komičar iz Springfielda, Jaron Myres, odustao je prije nekoliko godina od pohađanja državnog fakulteta Missouri, ali je ipak dočekao svoju promociju. Naime, riječ je o smicalici na koju je komičar pristao kako bi izveo jednu od boljih podvala, jer vjerovali ili ne on je bez problema uzeo diplomu tijekom promocije te se vratio na svoje mjesto.

Jaron je američkoj publici dobro poznat kao stand up komičar... izvor: jaronmyres.com

U emisiji Morning Show na KTTS-u rekao je da su mu prijatelji rekli da bi bilo jako smiješno kada bi netko samo odjenuo togu, stavio kapicu i došao na promociju pa je Jaron to odlučio i napraviti. Prvo je otišao u knjižaru pa togu i kapicu kupio za 38 dolara. Nakon toga je na društvenim mrežama vidio da njegovi prijatelji s fakulteta imaju karticu sa svojim imenom pa je i to nabavio kako bi i on bio prozvan tijekom ceremonije. Karticu je napravio sam u photoshopu i isprintao ju što nitko nije niti primijetio. I sam kaže da je mislio da neće uspjeti do pozornice i da će ga netko "provaliti", no to se nije dogodilo.

Nakon što je vidio da osoba koja proziva diplomante na pozornicu drži karticu s njegovim imenom skroz se sledio i uplašio. Shvatio je da ili ljude boli briga što je sam isprintao karticu ili ne primjećuju pa je samo odlepršao do pozornice, uzeo diplomu i rukovao se.


Jaron je izgledao baš kao i drugi diplomanti..

Tko bi rekao da nije studirao godinama...

...jer odlično se uklopio među kolegama...Izvor: Boredpanda/Twitter

Komičar je ostao iznenađen što mu je prank uopće uspio, a neki su ostali uvrijeđeni njegovim činom. Zbog toga je Jaron odmah objavio da nije došao na promociju kako bi nekoga uvrijedio ili obezvrijedio njegov rad i studiranje te je napomenuo da se nada da njegova smicalica nije svu pažnju preusmjerila na taj čin i da "nije nikome ukrao dan".

Njegovi fanovi na društvenim mrežama odmah su ga prozvali "legendom" i "carem" što je to uspio izvesti. Sigurno bi i Jaronova mama bila ponosna.

...Donio pisaću mašinu u čitaonicu fakulteta pa krenuo tipkati: Evo kako su reagirali kolege studenti – VIDEO...


Ivana Petrić
foto: Ilustracija/foi.unizg.hr


promocijatogakapicadiplomasmicalicaprankpokupio diplomuKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se