Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 07.08.2019. u Karijera

Svakoga tjedna portal MojFaks objavljuje aktualne studentske poslove, a trudimo se i pronaći što bolje plaćene i što zanimljivije poslove!

Fizičar Marin Vukšić: Stroj u kojem testira fuzijske materijale mogao bi dovesti do novog izvora energije!

Objavljeno 06.08.2019. u Karijera

Marin Vukšić je 27-godišnji fizičar Instituta "Ruđer Bošković" koji želi sudjelovati u razvoju novih vrsta elektrana, kako bi se smanjilo globalno zatopljenje. "Pokušavamo imitirati proces koji se odvija u zvijezdama"., govori Vukšić za Dnevnik.hr.

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 31.07.2019. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Napustio studij elektrotehnike i postao jedan od najmlađih chefova na svijetu

Objavljeno 30.07.2019. u Karijera

"Na kraju dana kad udahneš i kažeš – odlično sam odradio posao, budeš zadovoljan, sretan. Svakome bih poželio da radi ono što voli", kaže Deni Srdoč koji se kao student treće godine elektrotehnike odlučio prekvalificirati za kuhara.

SATNICE OD 30 DO 60 KUNA: Pronašli smo nove poslove koje ne smijete propustiti!

Objavljeno 24.07.2019. u Karijera

Svakoga tjedna portal MojFaks objavljuje aktualne studentske poslove, a trudimo se i pronaći što bolje plaćene i što zanimljivije poslove!

Croatia Airlines zapošljava članove kabinskog osoblja. Dođi i ti po svoja krila!

Objavljeno 23.07.2019. u Karijera

Volite dinamiku i putovanja? Pozitivna ste, otvorena i prilagodljiva osoba razvijenih komunikacijskih vještina? Volite rad s ljudima na radnom mjestu gdje se svi poznaju i funkcioniraju kao dobro uhodani tim? Sada imate priliku ostvariti svoje snove.

Istražili smo kako izgleda i koliko košta 'savršen dan' jednog zagrebačkog studenta

Objavljeno 22.07.2019. u Karijera

Ono o čemu gotovo svaki student sanja dok sjedi u NSB-u za knjigom i topi se od vrućine: dan kada će napokon moći svoje slobodno vrijeme provoditi po kavama, restoranima i klubovima. I mi smo se zapitali kako bi to izgledalo u Zagrebu pa smo kolegica i ja odlučile 'proživjeti' jedan takav dan i vidjeti može li i cijena tog savršenog dana jednako tako biti savršena.

Studenti koji su radili na sezoni podijelili svoja iskustva i složili savjete za vas. Opreza nikad dosta!

Objavljeno 18.07.2019. u Karijera

Studiranje je poprilično skup sport, a toga su svjesni svi koji studiraju i oni s kojima su okruženi. Velik dio studentskog života je preživljavanje u ekstremnim situacijama, a pod ekstremne situacije mislimo na ono kad u novčaniku imate točno pet kuna, a na računu još dvanaest...

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje nikako ne smijete propustiti!

Objavljeno 17.07.2019. u Karijera

Svakoga tjedna portal MojFaks objavljuje aktualne studentske poslove, a trudimo se i pronaći što bolje plaćene i što zanimljivije poslove!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se