Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Vraćaju pivarstvo u ženske ruke: Zadranke proizvode craft pivo 'Plavuša'

Objavljeno 25.02.2016. u Karijera

Osim Maraschina i višnje Maraske, Morskih orgulja i crkve sv. Donata, Zadar dobiva još jednu atrakciju: prvu craft pivovaru 'Brlog' koju vode žene i koja proizvodi domaće blond ale pivo 'Plavuša'.

Studenti - napišite projekt i osvojite do 63.000 kuna!

Objavljeno 23.02.2016. u Karijera

'Hrvatska pamet Hrvatskoj' društveno je odgovorni projekt Poslovnog dnevnika s ciljem nagrađivanja izvrsnosti hrvatskih studenata, ali i poticanja njihovog lakšeg uključivanja u sustav nacionalne ekonomije.

Prvo faks, onda glazba: apsolventica uz studij gradi glazbenu karijeru

Objavljeno 07.01.2016. u Karijera

Da su naši studenti talentirani, sposobni, željni znanja, strastveni i uporni kad za nešto zagrizu, uvjerimo se često i uvijek iznova. Tako je bilo i s apsolventicom Ivanom Isabellom Grdić, djevojkom koja uz uspješan život studentice vodi i onaj paralelni – pjevačice i glazbenice.

'Napumpaj' životopis tijekom zimskih praznika

Objavljeno 28.12.2015. u Karijera

Prvi dio jesenskog semsestra je završio, kolokviji su odrađeni, kao i jedan dio seminara i naravno da je jedino o čemu razmišljaš odlazak kući, uživanje sa svojom obitelji i prijateljima koje nisi vidio/vidjela od početka tog terora na faksu, gledanju serija i ljenčarenja pod dekicom.

Pametna klupa studenta Mrvoša dobila nasljednicu: SmartBench2

Objavljeno 23.12.2015. u Karijera

Za prvi model svoje klupe dobio je nagradu za najinovativniji studentski projekt 2015. godine, a sada je predstavio i novi model – SmrtBench2.

4 stvari koje moraš napraviti prije nego nađeš stalni posao

Objavljeno 18.12.2015. u Karijera

Oda slobodnom vremenu: ne znaš što imaš dok to ne izgubiš! Možda zvuči ludo, ali nikada nećeš imati toliko slobodnog vremena za neopterećeno uživanje kao sada, na faksu.

10 stvari koje se ne smiju naći u tvom životopisu

Objavljeno 17.12.2015. u Karijera

Životopis je zapravo jedna grozna stvar! Komad papira na temelju kojega nas netko procjenjuje i odlučuje o našoj karijeri i budućnosti...

Jesu li mladi nakon diplome spremni za tržište rada?

Objavljeno 16.12.2015. u Karijera

Sveučilišta i fakulteti rado će se pohvaliti s podatkom koliko se njihovih studenata nakon diplome uspješno zaposli, ali sigurno neće isticati koliko ih nije pronašlo posao. Jesu li mladi nakon diplome spremni za tržište rada?

Heineken zapošljava: uključi se u međunarodni pripravnički program

Objavljeno 15.12.2015. u Karijera

Odmah vam moramo reći – neće biti lako!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se