Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

'Diploma nije loša stvar, ali...': Domaći poslodavci otkrili kako odabiru zaposlenike i koliko im je važna vaša fakultetska diploma

Objavljeno 24.02.2020. u Karijera

Pitali smo domaće poslodavce je li im diploma bitna pri zapošljavanju i što sve očekuju od budućih zaposlenika...

SATNICE DO 120 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 21.02.2020. u Karijera

Ispiti su napokon gotovi, i sada je pravo vrijeme za pronaći posao i upotpuniti džeparac.

SATNICE DO 100 KN: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 14.02.2020. u Karijera

Iako su ispitni rokovi još uvijek u tijeku, nikad nije kasno da potražite posao i iskoristite nekoliko slobodnih dana za upotpuniti svoj džeparac. Pogledajte listu najaktualnih poslova – u cijeloj Hrvatskoj!

Student Tomislav osmislio video za luksuzni francuski brand!

Objavljeno 14.02.2020. u Karijera

Tomislav ima 24 godine i trenutno u Budimpešti završava magisterij iz komunikacija i marketinga. Još tijekom faksa dobio je posao u producentskoj kući, te je nedavno kreirao i prvi promo video. Možemo reći da se ovom studentu posao uz studij svakako isplatio!

Studenti Socijalnog rada ukazali na veliki problem s kojim se susreće ogroman broj mladih u Hrvatskoj

Objavljeno 13.02.2020. u Karijera

Dolaze u školu skoro sat vremena ranije, odlaze kući zadnji. Odlazak u kazalište, kino ili bavljenje sportskim aktivnostima za učenike koji žive u ruralnim sredinama, za vrijeme praznika je vrlo rijetko jer autobusne linije gotovo da i ne voze te se mladi moraju oslanjati isključivo na roditelje za prijevoz.

Za njega kažu da je jedan od najpoduzetnijih hrvatskih studenata, a na faksu je svega par sati tjedno? Ima jako dobar razlog za to!

Objavljeno 11.02.2020. u Karijera

Student Nikola Zec na drugoj je godini Ekonomskog fakulteta u Rijeci, a javnost ga prati otkad je pokrenuo biznis s uvozom svjetskih grickalica. Njegova izjava da na faksu provodi 'samo' četiri sata dnevno izazvala je mnogo komentara među kolegama koji smatraju da je to - premalo.

Studiranje i biznis? Nikola ima 19 godina, studira ekonomiju i vodi 3 uspješne tvrtke

Objavljeno 10.02.2020. u Karijera

Student druge godine Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Nikola Zec sa svojih devetnaest godina, u vlasništvu ima čak tri tvrtke i dvogodišnje poduzetničko iskustvo iza sebe.

Manje od očekivanog? Evo koliko godišnje prosječno zaradi najviše hrvatskih studenata, a koliko ih uopće ne radi!

Objavljeno 10.02.2020. u Karijera

Prema podacima Porezne uprave, većina studenata (njih 76%) ostvari godišnji prihod manji od 15 tisuća kuna. Ostala četvrtina (njih 24%) ostvari gotovo 30 tisuća kuna godišnje.

Maturantice otvorile noćni klub u koji dovode najveće turbofolk zvijezde, a nakon gimnazije će na PMF i glumu...

Objavljeno 10.02.2020. u Karijera

Tijekom tjedna Melani Detelj (18) i Tena Pavlović (17) gimnazijalke su sa svakodnevnim obvezama poput odlaska u školu, pisanja eseja i učenja, a tijekom vikenda njih su dvije - vlasnice noćnog kluba.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se