Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Croatia Airlines zapošljava članove kabinskog osoblja. Dođi i ti po svoja krila!

Objavljeno 23.07.2019. u Karijera

Volite dinamiku i putovanja? Pozitivna ste, otvorena i prilagodljiva osoba razvijenih komunikacijskih vještina? Volite rad s ljudima na radnom mjestu gdje se svi poznaju i funkcioniraju kao dobro uhodani tim? Sada imate priliku ostvariti svoje snove.

Istražili smo kako izgleda i koliko košta 'savršen dan' jednog zagrebačkog studenta

Objavljeno 22.07.2019. u Karijera

Ono o čemu gotovo svaki student sanja dok sjedi u NSB-u za knjigom i topi se od vrućine: dan kada će napokon moći svoje slobodno vrijeme provoditi po kavama, restoranima i klubovima. I mi smo se zapitali kako bi to izgledalo u Zagrebu pa smo kolegica i ja odlučile 'proživjeti' jedan takav dan i vidjeti može li i cijena tog savršenog dana jednako tako biti savršena.

Studenti koji su radili na sezoni podijelili svoja iskustva i složili savjete za vas. Opreza nikad dosta!

Objavljeno 18.07.2019. u Karijera

Studiranje je poprilično skup sport, a toga su svjesni svi koji studiraju i oni s kojima su okruženi. Velik dio studentskog života je preživljavanje u ekstremnim situacijama, a pod ekstremne situacije mislimo na ono kad u novčaniku imate točno pet kuna, a na računu još dvanaest...

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje nikako ne smijete propustiti!

Objavljeno 17.07.2019. u Karijera

Svakoga tjedna portal MojFaks objavljuje aktualne studentske poslove, a trudimo se i pronaći što bolje plaćene i što zanimljivije poslove!

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 10.07.2019. u Karijera

I ovoga tjedna smo vam pripremili popis studentskih poslova koji su trenutno aktualni, a satnice su jednako tako iznenađujuće!

Nino i Karla najbolji su primjer zašto se trebate uključiti u projekte i natjecanja - ponude za posao stižu sa svih strana

Objavljeno 04.07.2019. u Karijera

Studenti Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci Nino Požar i Karla Pavlović, na eSTUDENT-ovom 'data science' natjecanju "Mozgalo" osvojili su prvu nagradu za rješenje zadatka koji se sastojao u predviđanju prijevremenog raskida ugovora s bankom, bilo da je riječ o ugovoru o kreditu ili pak depozitu, objavljuje riječki Novi list.

SATNICE DO 60 KUNA: Imamo nove poslove za vas!

Objavljeno 03.07.2019. u Karijera

Sezona ljetnih poslova je otpočela. Kako ne biste gubili vrijeme listajući oglase, mi smo napravili selekciju za vas.

Želiš upoznati njemački parlamentarni sustav i steći praktična iskustva? Prijavi se za Međunarodnu parlamentarnu stipendiju!

Objavljeno 28.06.2019. u Karijera

Njemački parlament (der Deutsche Bundestag) poziva sve zainteresirane da podnesu prijave za Međunarodnu parlamentarnu stipendiju (IPS) na pet mjeseci u Berlinu.

SATNICE DO 70 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 28.06.2019. u Karijera

Ljeto je počelo, a niste još našli studentski posao? Za vas smo izdvojili nekoliko zanimljivih poslova koji se nude, s još zanimljivijim satnicama!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se