Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Još jedna firma nudi posao studentima u Njemačkoj: Satnica je odlična, ali jedna stvar bi mogla biti problematična

Objavljeno 04.12.2019. u Karijera

Čini se da je firma iz Bjelovara koja studentima nudi posao u inozemstvu utrla put i drugima da naprave to isto.

SATNICE DO 60 KUNA: Ove najnovije poslove jednostavno ne smijete propustiti!

Objavljeno 28.11.2019. u Karijera

Neki će za Advent kući, a drugi na posao... Ako si u ovom drugom taboru, provjeri koji se najnoviji poslovi nude!

UPOZORENJE! Podigli ste studentski ugovor, ali niste odradili posao? Nećete više moći raditi ako ne napravite sljedeće korake...

Objavljeno 27.11.2019. u Karijera

Početkom prošle godine Vlada je usvojila novi Zakon o obavljanju studentskih poslova, čime je reguliran studentski rad. Poslodavci uveliko zapošljavaju studente putem studentskih ugovara, a kao posrednici između njih djeluju students-servisi. Iako je prošlo dosta vremena da se uhodaju i poslodavci i studenti, kada je riječ o birokraciji uvijek ostane mjesta za propuste.

Štreberica i YouTuberica dijeli naj savjete za učenje: Knjiga pod jastuk – NE, ali bojanje MOŽE!

Objavljeno 25.11.2019. u Karijera

Iako je učenje nešto što nas prati od rođenja, problem se zna dogoditi u određenom uzrastu kada trebamo svjesno sjesti i učiti. Tu se počne javljati nedostatak motivacije, trka s vremenom, a često i pitanje kako zapravo učiti?

Nekad ovisnica, danas studentica Učiteljskog fakulteta: Hoće li Klara uspjeti naći posao u struci nakon diplome?

Objavljeno 22.11.2019. u Karijera

Iako odgajatelje u vrtiću i učitelje osnovnih i srednjih škola često zamišljamo kao 'moralne vertikale društva', oni su, naravno, ljudi kao i svi ostali, proizašli iz svakakvih okolina i poučeni svakakvim iskustvima. Jedno svoje iskustvo ispričala nam je studentica Klara, buduća odgajateljica u vrtiću, koja se tijekom srednje škole susrela s ozbiljnom ovisnošću o drogi.

Učiš, a pare idu? Postoje studentski poslovi koje možeš raditi i istovremeno učiti za ispite

Objavljeno 21.11.2019. u Karijera

Pronašli ste dobar studentski posao kojim ste (gle čuda!) zadovoljni jer vam stotinjak kuna više tjedno popravi stanje u novčaniku, no isto tako, približava se vrijeme kolokvija i ispita. Posla se ne želite i ne možete odreći, a kolokvije također ne želite propustiti. Mogu li ovce biti na broju, a vuk sit?

SATNICE DO 70 KUNA: Ove poslove jednostavno ne smijete propustiti!

Objavljeno 19.11.2019. u Karijera

Advent stiže, tko će platiti sve te kobase, kuhano vino, klizanje, a onda i poklone za najmilije? Škicnite najbolju listu najaktualnijih poslova – u cijeloj Hrvatskoj!

Tko može pratiti cijene goriva? Student FERIT-a osmislio super aplikaciju s kojom ćeš auto uvijek tankati za nekoliko kuna manje

Objavljeno 19.11.2019. u Karijera

Od nedavno je svijet bogatiji za još jednu aplikaciju. Riječ je o Gas Station Locatoru, aplikaciji koja pokazuje gdje svoj spremnik možete napuniti za najmanje novčića...

Nakon kojeg faksa ćete najlakše do posla? U svim većim županijama traži se baš ova diploma!

Objavljeno 18.11.2019. u Karijera

Posljednjih godina statistika zapošljavanja je varirala, a najnoviji podaci pokazali su da viši stupanj naobrazbe znači brži odlazak s burze.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se