Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Odmah nakon diplome 7000 kuna plaće?! Da, ova hrvatska firma obećava baš to!

MojFaks | Karijera, 28.02.2020.Odmah nakon diplome 7000 kuna plaće?! Da, ova hrvatska firma obećava baš to!

Kako bi mladima u Hrvatskoj omogućili kvalitetan profesionalni razvoj i pristojne uvjete za život, jedna digitalna agencija uvela je novitete u svom poslovanju.

Sve više se među mladima, a i u javnosti govori o odlasku iz Hrvatske nakon završenog fakulteta. Digitalna agencija Arbona, odlučila je povećati neto primanja svim zaposlenicima, na svim pozicijama. Tako je u ovoj hrvatskoj firmi kao stimulans za pridobivanje nove radne snage i zadržavanje onih koji su tu – minimalna neto plaća 7000 kuna neovisno o iskustvu. 

...'Želim ostati u Hrvatskoj, ali kako?': Studentica iskrenom kolumnom 'oplela' po političarima...


"Vjerujemo da će oni koji sada završavaju fakultet i ostanu u Hrvatskoj imati kvalitetnije životne uvjete i bolje prilike u razdoblju od 5 godina od onih koji idu u inozemstvo, bez obzira na određene trenutne izazove” rekao je Dario Horvat iz Arbone za Poslovni dnevnik.

Ova digitalna agencija kroz strateško partnerstvo s Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu, pruža priliku studentima da se tijekom studiranja upoznaju s realnim sektorom, te odmah po završetku fakulteta imaju plaću od 7000 kuna neto. 

...Apsolventici prekipjelo pa 'oplela' po poslodavcima: 'Nismo vam dužni kuhati kave u firmama samo jer smo mladi'...


"Arbonina najveća vrijednost su zaposlenici i partneri. Sretni zaposlenici puno bolje ostvaruju osobne ciljeve i ciljeve tvrtke. Želja nam je partnerima omogućiti kontinuirano kvalitetnu uslugu, a to možemo dati samo uz stručne i zadovoljne zaposlenike", rekao je Sandro Lazarić iz Arbone i dodao kako kontinuirano rade na edukaciji mladih. 


foto:Unsplash @marvelous

A tu su još neke prednosti... 


Arbona svojim zaposlenicima nudi fleksibilno radno vrijeme, božićnice, uskrsnice, poklone za rođendane, poticanja sportskih aktivnosti, vrhunsku opremu i moderne urede, te stalna mogućnost napretka zaposlenika kroz različite edukacije

...Još jedna firma nudi posao studentima u Njemačkoj: Satnica je odlična, ali jedna stvar bi mogla biti problematična...


"Želimo mladima omogućiti dobre uvjete u Hrvatskoj kako ne bi imali potrebu odlaska van države, već da si ovdje mogu priuštiti kvalitetan život", zaključio je Lazović u razgovoru  za Poslovni dnevnik.  
 
A.Z.
Izvor: Poslovni dnevnik 
foto: Unsplash @timmykp


studentifakultetdigitalni marketingplaćamladi u HrvatskojKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se