Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Stidnice / dno. / Home Conflict - #freegig

13/02

Stidnice / dno. / Home Conflict - #freegig

Koncert

Vintage Industrial Bar, Zagreb

Datum i vrijeme: 13.02.2019. u 20:00
Lokacija: Vintage Industrial Bar, Zagreb
Opširnije: Stidnice / dno. / Home Conflict - #freegig

ČETVRTAK 13.02.2019 | Stidnice, dno.. Home Conflict @Vintage Industrial | Vrata: 20:00 h I Koncert: 21:30 h I Ulaz: besplatan

Ne propusti daljnja iznenađenja našeg besplatnog koncertnog programa #freegig. Ovaj put vas čekaju tri odlična domaća benda. Vidimo se u četvrtak 13. veljače!

STIDNICE
Iskrenost bez c dijelova, odsutnost nepotrebnog i kratka pozornost. Stidnice su nakupina generičkih glazbenih najava, disleksija - Stidnice su iz Zagreba. Prvo od tri, Zašto mucaš pišući, je vani, a ove godine će izdati još 2 izdanja za zagrebački Lack of Records. Prime mumble punk, nema zajebancije.
FB: https://www.facebook.com/stidnice/

DNO.
…iz zagrebačke magle pomalja se nešto novo, nešto mračno, nešto što unosi nemir, nespokoj. Družina koju krasi mladenačka energija usprkos poodmaklim godinama i bogatom iskustvu, družina čiji dolazak najavljuje melodija koja se probija kroz slojeve buke, družina koja će poljuljati temelje vašeg svijeta i razoriti vašu zonu ugode, a ako im dopustite, možda vas odvedu i korak dalje… Dalje, ili preciznije rečeno dublje. Sve do dna, do guste i memljive kaljuže grijeha koja će vam obuhvatiti stopala i onemogućiti bijeg.

Zvuči stvarno zanimljivo, zar ne? Ali to nismo mi. Ne znamo o kome je riječ. Mi? Mi smo samo trojica prijatelja koji se pokušavaju zabaviti stvarajući zanimljivu glazbu. Mi smo dno. Poslušajte nas, i zaplešite s nama.
FB: https://www.facebook.com/dno.dno.dno.dno.dno/

HOME CONFLICT
Mladi zagrebački punk rock bend nastao sredinom 2016. godine. Bend započinje sviranjem covera klasičnih punk rock / pop punk bendova te u proljeće 2017. snima svoj prvi EP u vlastitoj produkciji. Do sada su svirali u većini zagrebačkih klubova, a 2017. godine osvajaju Treće mjesto na 11. O'rock Festivalu u Oroslavju i Prvo mjesto na finalu Imagine Croatia Festivala te su, zahvaljujući pobjedi, predstavljali Hrvatsku u Nizozemskoj na međunarodnom finalu u Maastrichtu. Također su osvojili Prvo mjesto na 3. Battle of the bands održanom u Jiggy baru. Prošle godine izbacuju svoja prva 2 singla - "I Have a Feeling" i "Life You Choose" te su upravo u procesu snimanja svog prvog studijskog albuma.
FB: https://www.facebook.com/HomeConflict/

*************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagrebKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se